söndag 27 mars 2011

The Darkest Evening of the Year

Har läst ut översta boken i högen, The Darkest Evening of the Year av Dean Koontz. Den verkade väldigt lovande, och jag har länge väntat på att den skulle översättas för att till sist ge upp och köpa den på engelska. Den var kanske inte så där jättebra, inte en av Koontz bästa böcker, så jag förstår varför den inte översattes. Men den var väl ok, men lite väl otrolig. Ska man köpa en bok av Koontz tycker jag att man istället ska köpa nytrycket av Väktare som finns att köpa i pocket just nu, verkligen en bra bok!



1 2 3 4 5

söndag 13 mars 2011

Fler reaböcker

Handlade lite fler böcker på rean i helgen. Ett par på SF bokhandeln och ett par på Bokskotten. akademibokhandeln hade inte något nytt som jag ville ha, eller så var kanske dagens bokkvot slut för denna dagen ;)


Bilder på inköpen (nästan alla) vid årets bokrea. Vissa böcker var det inte rea på, men de har slunkig med ändå för att jag ville ha dem.

lördag 5 mars 2011

Snygga böcker

Vissa böcker är så snygga att man dras till dem bara pga utseendet. En sådan bok såg jag förra helgen, Gargoylen av Andrew Davidson.

Boken har svarta kanter på sidorna, väldigt snyggt. Ser dessutom lagom gammal och sliten ut. Blir väldigt inspirerad att scrappa ett kort efter bokens framsida. Boken ser snyggare ut på riktigt än här på bilden, en förstoring på engelska boken hittade jag på en blogg. Undrar hur länge jag kan motstå boken...

fredag 4 mars 2011

Walk with me!

Var inne på Game i Huddinge centrum för att Jonatan ville titta på nya Pokemon Black och White. De var tyvärr lite dyra, så vi tittade på lite begagnat istället. Jag hittade stegräknare till DSi som jag slog till och köpte. Har tittat på den flera gånger innan.


"Spela när du tar en promenad!

Att promenera dagligen är en bra rutin för ett balanserat och hälsosamt liv. Mjukvaran Walk with me! kan hjälpa dig att komma igång om du inte redan är det och om du redan har rutinen kan Walk with me! göra det ännu roligare. Du kan till exempel ha koll på dina framsteg, jämföra dina resultat med dina vänner, familj, din hund och även med människor över hela världen.

Med denna mjukvara finns det två stycken stegräknare, som kallas Activity Meters, som håller koll på dina dagliga steg minut för minut. Stegräknaren är tillräckligt liten för att få plats i dina byxfickor eller din jacka. Din Activity Meter kan spara data sju dagar framåt och all data kan lätt föras över till din Nintendo DS så att du kan ha långsiktig koll på dina framsteg.

Stegräknarna kan ha data för upp till fyra användare, så att du kan jämföra dig direkt med dina vänner och familj. Till och med din hund kan vara med och få sina steg räknade."

Har precis aktiverat den och nu ska den räkna hur många steg jag tar och visa mig hur aktivt mitt liv är. Ska bli spännande att se om den fungerar bättre än min gamla stegräknare. Lite roligare är det ju att få data presenterad över dagen och se om man nått ett mål som man sätter upp själv, tex 12 000 steg. Finns två stegräknare med så någon annan i familjen kan också vara med. Får se vem det blir, skulle vara kul att ha koll på alla i familjen :)