måndag 14 november 2011

Tematrio - Serier

Tematrio om serier passar perfekt, för jag har i helgen fått i ordning i min hylla i badrummet som till största delen består av serier.

1. Längst upp finns favoriten For Better or for Worse som gavs ut mellan 1982 och 2009. Det handlar om en familj från det att barnen är ca 1 och 5 år tills barnen själva har famlij och barn. Det som är så speciellt är att alla åldras ett år med varje bok, och det är ändå roligt men samtidigt lyckas den ta upp alla möjliga ämnen. Saknar serien men läser om den då och då.

2. På hylla 3 står alla mina gamla Finn & Fiffi som jag läste när jag var liten. Ville också vara med om äventyr precis som huvudpersonerna. Tog med dem från föräldrarna för ett par veckor sedan och vi får se vad jag tycker om dem nu.

3. Sköldpaddan Elvis lyckas inte riktigt få allt som han vill, men har det inte så illa ändå tycker jag. Måste köpa nästa album eftersom Metro slutat med den och ersatt med en trist sak :S

I hyllan finns också Fox Trot som också är en favorit, Nemi, Tintin, Lucky Luke (kallade min första vita cykel för Jolly Jumper ;) Spiro, Marsupilami, Smurfarna, Johan & Pellevin, Berglin, Calvin & Hobbes (Kalle & Hobbe), Isabella, samt seriealbum med Pellefant, Bobbo, Scooby doo, och många fler :)